Top richtlijnen van flessen bedrukken

Een DOPPER drinkfles is bedoeld voor een ieder die een positieve bijdrage wenst te afleveren met het milieu en SIMAVI wenst te helpen. Een vast bedrag is namelijk per fles gedoneerd met SIMAVI die hiermee waterprojecten in ontwikkelingslanden ondersteund.

Is dat ook niet rap voldoende? Spoedleveringen mogen wij vaak alsnog voorheen afleveren. Haastige spoed? Neem meteen aanraking met ons op via te telefoneren of e-mailen naar 0318-743600 of gerard@maxilia.nl. Ofwel belangstelling heden alsnog een digitaal drukvoorbeeld aan. Dit voorbeeld is op schaal en in een via je opgegeven kleurcombinaties.

De Dopper is voor het juiste medewerkers uitgereikt , verder uit dit oogpunt van MVO, wat staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen!

Toch iemand anders relatiegeschenk? Kijk vervolgens weleens in de categorieën pennen bedrukken, mokken bedrukken, powerbank bedrukken, zonnebrillen bedrukken of paraplu bedrukken

Flesjes mineraalwater bedrukt betreffende uw eigen merknaam. Cheapie flesjes met opdruk en tekst op dit etiket. Het label kan zijn volkomen tot uw eigen smaak in te vullen..

bezoekersgedrag op de webwinkel. Door verder te klikken op onze webwinkel, gaat u akkoord met dit posten over deze cookies bijvoorbeeld omschreven op onze uitleg website.

Een filterfunctie zorgt ervoor het een stukken sinaasappels en verschillende ongewilde zaken bijvoorbeeld pitjes ofwel schillen in de mond van een drinken belanden. Bezoek onder andere de betaalbare bidon met fruitfilter, natuurlijk te bedrukken naar wil. 

Overal komt u dan ook ze anti, op evenementen, festivals ofwel in een bedrijfskantine; drankjes bedrukt betreffende ons merknaam. Tevens u kunt uw beurs onder de aandacht brengen door de merknaam te laten bedrukken op flesjes ofwel blikjes.

Op een hoogte blijven met acties, kortingen en meer ? Schrijf u in wegens onze nieuwsbrief en ontvang € 10 korting op de eerstvolgende aankoop.

Bij Promobee kan u dan ook diverse waterflesjes in meerdere soorten en maten laten bedrukken betreffende dit merknaam aangaande uw evenement, vereniging, scholengemeenschap ofwel check here kerk.

Flesjes mineraalwater bedrukt betreffende uw persoonlijk merknaam. Opdruk en tekst op het etiket kan zijn volkomen tot de eigen smaak in te vullen.  Het label kan zijn standaard in ..

Op die actie en ieder ander behandeling aangaande de webwinkel bestaan de gebruiksvoorwaarden en privacyverklaring van inzet.

Zend het bij voorliefde dit merknaam in EPS ofwel Adobe Illustrator formaat en wij produceren voor u een proefdruk en heldere prijsopgave.

Flesje 330 ml Promotionele flesjes water voorzien betreffende uw merknaam of bekendmaking, geleverd in korte 330ml PET-flessen, afkomstig uit een natuurlijke bron. Beschikbaar vanaf 96 flesjes, die flesjes geraken geleverd betreffende optionele kleur schroef / sport dop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *